Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚子駒
Tam Tsi-Kui  ♂





 
Filmography (1948-1965)
 
  製片 (4 films)
    黃飛鴻觀音山雪恨 (1956)    
    鄉下女尋夫 (1956)    
    白鶴英雄傳 (1956)    
    行正烏龍運 (1965)    
  演員 (11 films)
    曲終魂斷 (1948)    
    神秘婦人心 (1948) ... 何經理
    相依為命 (1949) ... 司理
    亂世英雄 (1950) ... 陸隊長
    慾海遺恨 (1950) ... 鍾大貴
    一帆風順 (1951) ... 路亮明
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 阿駒
    碧血染親兄 (1954) ... 周達
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 區錦文
    黃飛鴻三戲女鏢師 (1956)    
  策劃 (1 film)
    碧血染親兄 (1954)