Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
易光甫
Yi Guang-Fu
 
Filmography (1947-1953)
 
  美術 (23 films)
    玉人何處 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    三女性 (1947)    
    滿城風雨 (1947)    
    鐵血男兒 (1948)    
    審死官 (1948)    
    女大當嫁 (1948)    
    龍鳳呈祥 (1948)    
    四美圖 (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    野火春風 (1948)    
    幾度春風 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    莫負青春 (1949)    
    風雪夜歸人 (1949)    
    宏碧緣 (1949)    
    玉面霸王 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949)    
    千鈞一髮 (1949)    
    大俠復仇記 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    風流魔王 (1953)