Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高立
Kao Li  ♂

 
Filmography (1956-1973)
 
  副導演 (10 films)
    春光無限好 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    後門 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    楊貴妃 (1962)    
    武則天 (1963)    
    王昭君 (1964)    
  導演 (27 films)
    廈門阿姊 (1959)    
    手鎗 (1961)    
    戲迷奇遇記 (1962)    
    李子長活畫 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    魚美人 (1965)    
    何文秀問卜 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    女秀才 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    儒俠 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    日落春暉 (1967)    
    花落水流紅 (1967)    
    新桃花江 (1967)    
    少女心 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    晨霧 (1968)    
    嘉嘉 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    鬼皮 (1970)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    伏虎榜 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    半斤七両 (1973)    
  場記 (1 film)
    漁歌 (1956)    
  編劇 (10 films)
    移花接木 (1957)    
    貂蟬 (1958)    
    廈門阿姊 (1959)    
    手鎗 (1961)    
    定天神劍 (1963)    
    臥虎藏龍 (1963)    
    宋宮秘史 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    嘉嘉 (1969)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)