Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
冼江
Sin Kong  ♂
 
Filmography (1947-1951)
 
  片頭設計 (3 films)
    魔鬼家庭 (1950)    
    慾海遺恨 (1950)    
    孤鳳啼痕 (1950)    
  美術 (2 films)
    風雨送魂歸 (1948)    
    仙童玉女 (1948)    
  演員 (18 films)
    明日又天涯 (1947)    
    豪門春色 (1947)    
    江湖鐵漢 (1948)    
    腸斷跳樓人 (1948)    
    四大天王 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    胭脂八陣圖 (1948)    
    仙童玉女 (1948) ... 周紳士
    十艷戀檀郎 (1948)    
    地底迷宮 (1948)    
    此恨綿綿無絕期 (1948) ... 職員
    大四喜 (1949) ... 雷章
    飛燕迎春 (1949)    
    血染斷腸碑 (1949) ... 郭祐文
    亂世英雄 (1950) ... 特務長
    妒潮 (1950) ... 吳自量
    冷桃源 (1951)    
    茶花淚 (1951)