Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李丹薇
Lee Dan-Mei  ♀





 
Filmography (1948-1968)
 
  演員 (76 films)
    野火春風 (1948) ... 女演員
    江湖奇俠(第四集) (1948)    
    女鏢師三戲神鞭俠 (1949)    
    駝龍 (1949) ... 周海妻
    水上人家 (1949)    
    武則天 (1949)    
    兒女英雄 (1949) ... 春香
    新關東大俠 (1949) ... 鄉婦
    戀愛之道 (1949) ... 劉媽
    小二黑結婚 (1950) ... 小保娘
    王氏四俠 (1950) ... 農婦
    血海仇 (1951)    
    人海奇女子 (1952) ... 吳母
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣太太
    神鬼人 (1952)    
    亂世恩仇 (1952) ... 老婦
    逃婚 (1952) ... 護士
    娘惹 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 李妻
    有求不應 (1953) ... 王師母
    金絲雀 (1953) ... 黃媽
    秋海棠 (1953)    
    珍珠塔(上集) (1953)    
    門 (1953)    
    怨女情癡 (1953) ... 天倫妻
    秋瑾 (1953) ... 徐自華
    碧雲天 (1953) ... 奶媽
    珍珠塔(下集) (1953)    
    歡喜冤家 (1954)    
    都會交響曲 (1954) ... 范妻
    不平凡的愛 (1954) ... 王母
    風流兒女風流債 (1954)    
    小星淚 (1954) ... 婉華母
    春回人間 (1954) ... 陳太太
    鑽花竊賊 (1955) ... 張妻
    迷途的愛情 (1955) ... 陳母
    梅姑 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    逆旅風雲 (1957) ... 李母
    捉鬼記 (1957) ... 梅英母
    小鴿子姑娘 (1957) ... 王母
    太太傳奇 (1957) ... 李太太
    鳴鳳 (1957)    
    魔影 (1957)    
    搶新郎 (1958) ... 姑媽
    賊 (1958) ... 校長
    阿Q正傳 (1958) ... 老尼姑
    夫妻經 (1958) ... 女同學乙
    金屋夢 (1959) ... 李太太
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 產婦
    野玫瑰 (1959) ... 李大嬏
    同心結 (1959) ... 阿巧
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    青春幻想曲 (1959) ... 阿笑
    小月亮 (1959) ... 鄰婦
    脂粉小霸王 (1960) ... 熊母
    笑笑笑 (1960)    
    情投意合 (1960) ... -
    生死牌 (1961) ... 禁婆
    詌言蜜語 (1962) ... 怡母
    追車記 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    孤鳳雙雛 (1963)    
    故園春夢 (1964) ... 夢痴妻
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    螅蟀皇帝 (1966) ... 吳母
    審妻 (1966) ... 禁婆
    天堂春夢 (1966) ... 太太甲
    胭脂魂 (1966)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    春自人間來 (1967)    
    石敢當 (1968) ... 包妻