Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍剛
Patrick Lung Kong  ♂
Aliases:  龍乾耀





 
Filmography (1958-2002)
 
  監製 (1 film)
    愛殺 (1981)    
  製片 (1 film)
    大馬戲團 (1964)    
  副導演 (2 films)
    大馬戲團 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
  導演 (14 films)
    播音王子 (1966)    
    英雄本色 (1967)    
    窗 (1968)    
    飛女正傳 (1969)    
    昨天今天明天 (1970)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    珮詩 (1972)    
    香港夜譚 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    鬼影神功 (1979)    
  剪接 (4 films)
    應召女郎 (1973)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)    
  演員 (59 films)
    浪子回頭 (1958)    
    酒店情殺案 (1958)    
    蓬門淑女 (1958)    
    過埠新娘 (1959)    
    艷屍案 (1959)    
    過埠新娘 (1959)    
    榴槤飄香 (1959)    
    重重圍困 (1959)    
    青春樂 (1959)    
    九命奇冤 (1960) ... 劉仲慈
    一夕驚魂 (1960) ... 蔣世雄
    初戀 (1960)    
    痴心結(上集) (1960) ... 高俊仁
    玉女追蹤 (1960)    
    痴心結(下集) (1960)    
    殺人者死 (1960)    
    青春熱 (1961)    
    豪門孽債 (1961)    
    神童追兇 (1961)    
    血酒黑龍街 (1961)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    瓊樓魔影 (1962) ... 羅醫生
    恩怨情天 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    追蹤 (1964)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965) ... 呂子榮
    八個兇手 (1965)    
    遺產一百萬 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    夜半的鬼影 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    英雄本色 (1967)    
    神探智破美人計 (1967) ... 劉仁傑
    藍色夜總會 (1967) ... 彭天德
    窗 (1968) ... 呂探長
    浪子佳人 (1968) ... 江湖惡霸渣哥
    冬戀 (1968) ... 客串陳雄傑
    飛女正傳 (1969) ... 黎成
    昨天今天明天 (1970)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    珮詩 (1972)    
    應召女郎 (1973) ... 范俊林
    李小龍的生與死 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    她 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)    
    鬼影神功 (1979)    
    無毒不丈夫 (1981) ... 范國英
    愛殺 (1981)    
    俏皮女學生 (1982) ... 包魚刷
    上海之夜 (1984)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 (1993)    
    Superfights (1995)    
    黑俠 (1996) ... 熊菊
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    神偷次世代 (2000) ... 金元正
    衛斯理之藍血人 (2002)    
  編劇 (13 films)
    播音王子 (1966)    
    英雄本色 (1967)    
    窗 (1968)    
    飛女正傳 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    昨天今天明天 (1970)    
    昨夜夢魂中 (1971)    
    珮詩 (1972)    
    應召女郎 (1973)    
    廣島廿八 (1974)    
    哈哈笑 (1976)    
    她 (1976)    
    波斯夕陽情 (1977)