Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬驥(2)
Ma Chi (2)  ♀

 
Filmography (1930-1987)
 
  演員 (18 films)
    惜分飛 (1930) ... 杜母
    紅粉金戈 (1940) ... 顧大娘
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    重逢 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 少華母
    梅孃曲 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 少華母
    鳳還巢 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    家 (1956)    
    洞簫橫吹 (1957)    
    馬蘭花 (1960)    
    李雙雙 (1962)    
    女理髮師 (1962)    
    舞台姐妹 (1965)    
    笑破情網 (1987)