Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
海濤(1)
Hai Tao (1)  ♀





 
Filmography (1946-1967)
 
  演員 (43 films)
    蘆花翻白燕子飛 (1946) ... 梅玉母
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 馬太太
    花姑娘 (1951) ... 阿根嫂
    誤佳期 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    有求不應 (1953) ... 小明母
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 陳寡婦
    中秋月 (1953) ... 李老太
    喬遷之喜 (1954) ... 房東甲吳太太
    姊妹曲 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 杜太太
    水火之間 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    新婚第一夜 (1956) ... 二姨太
    新寡 (1956) ... 四姑婆
    少奶奶之謎 (1956) ... 老太太
    孔雀屏 (1956)    
    望夫山下 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    太太傳奇 (1957) ... 黃太太
    男大當婚 (1957) ... 大嫂
    風塵尤物 (1957) ... 趙鴇母
    丁香姑娘 (1957) ... 王母
    搶新郎 (1958) ... 王夫人
    情竇初開 (1958) ... 陳太太
    玉手擒兇 (1958) ... 岳母
    屍變 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 鄰婦
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    小月亮 (1959) ... 胡母
    同心結 (1959) ... 二叔婆
    青春幻想曲 (1959) ... 漁婦
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    情投意合 (1960) ... 太太
    有女初長成 (1960)    
    生死牌 (1961) ... 老夫人
    我們要結婚 (1962) ... 二姊
    四美圖 (1963) ... 嬸母
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    故園春夢 (1964) ... 趙老太
    螅蟀皇帝 (1966) ... 知府夫人
    春自人間來 (1967)    
  服裝 (1 film)
    稱心如意 (1959)