Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方青卓
Fang Qing-Zhuo  ♀





 
Filmography (1985-2016)
 
  演員 (20 films)
    秦川情 (1985)    
    江湖妹子 (1989)    
    離婚大戰 (1992)    
    愛情傻瓜 (1993) ... 胖女人
    耗盡一生 (1996)    
    姨媽的後現代生活 (2006) ... 五金店老闆娘
    公雞下蛋 (2006)    
    唐吉可德 (2010)    
    大玩家 (2010) ... 董事長妻
    像小強一樣活著 (2011)    
    房不剩防 (2011)    
    山寨也瘋狂 (2011)    
    百萬巨鳄 (2012) ... 茶農
    緣來是咱倆 (2012)    
    坑兒 (2013)    
    誰hold住誰 (2013)    
    太平輪(上) (2014) ... 錢太太
    情劍 (2015)    
    東莞女孩 (2015)    
    勿忘初心 (2016)