Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭嘉
Kuo Chia  ♂





 
Filmography (1956-1972)
 
  演員 (14 films)
    面子問題 (1956) ... 周崇基
    臥薪嘗膽 (1956) ... 文種
    毒蟒情鴛 (1956) ... 周子彬
    香格里拉 (1957) ... 劉漢中
    酒色財氣 (1957)    
    蓬萊春暖 (1957)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    雙雄奪美 (1959) ... 張海
    美人魚 (1959) ... 江培元
    死亡的約會 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 羅拔楊
    慾火焚身 (1960)    
  編劇 (5 films)
    楓林渡 (1969)    
    殺戒 (1970)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    縱橫天下 (1972)