Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁泉
Yolanda Yuan Quan  ♀





 
Filmography (1994-2017)
 
  演員 (20 films)
    頭髮亂了 (1994)    
    上海紀事 (1998) ... 李惠榮
    春天的狂想 (1998) ... 周小玫
    如果沒有愛 (2000)    
    藍色愛情 (2000) ... 劉云
    美麗的大腿 (2002) ... 夏雨
    警察有約 (2003)    
    獨自等待 (2004)    
    上海倫巴 (2006) ... 婉玉
    如夢 (2009) ... 艾玲/依依
    跟我的前妻談戀愛 (2010) ... 俞曉紅
    大上海 (2012) ... 葉知秋(青年)
    掃毒 (2013)    
    黃金時代 (2014) ... 梅志
    後會無期 (2014)    
    心花路放 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    危城 (2016)    
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
    沒有別的愛 (2017)