Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐玉祥
Tong Yuk-Cheung  ♂
Aliases:  倉田





 
Filmography (1980-1990)
 
  演員 (21 films)
    打蛇 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    叉手 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    江湖了斷 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    如來八卦棍 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    唯我獨尊 (1990)