Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶由
Tao You  ♂

 
Filmography (1939-1952)
 
  演員 (26 films)
    李三娘 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    濟公活佛 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 毛猴子
    西廂記 (1940) ... 琴童
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    惜分飛 (1941) ... 詹菊生
    解語花 (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    風流世家 (1942)    
    不如歸 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    桃花潭水 (1943)    
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 日軍憲
    亂點鴛鴦 (1948)    
    古屋魔影 (1948)    
    婚姻大事 (1950) ... 阿福
    青燈怨 (1950)    
    患難夫妻 (1950)    
    姊妹冤家 (1951)    
    無限的愛 (1952)    
    兇手 (1952)