Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚廣源
Frankie Tam Gong-Yuen
Aliases:  源哲
 
Filmography (2006-2019)
 
  故事 (1 film)
    圍城 (2008)    
  導演 (1 film)
    臥虎潛龍 (2019)    
  演員 (1 film)
    圍城 (2008)    
  策劃 (1 film)
    蕩寇風雲 (2017)    
  編劇 (18 films)
    新紮師妹3 (2006)    
    惡男事件 (2008)    
    圍城 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    囡囡 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    畫壁 (2011)    
    紮職 (2012)    
    四大名捕 (2012)    
    四大名捕2 (2012)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    有客到 (2015)    
    死開啲啦 (2015)    
    迷城 (2015)    
    老笠 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    臥虎潛龍 (2019)