Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王權
Wong Kuen (2)
Aliases:  泰山 (2) ,  王泰山,  黃泰山





 
Filmography (1986-1996)
 
  演員 (19 films)
    天龍地虎 (1986)    
    關渡風雲 (1988)    
    江湖流浪女 (1988)    
    流氓執照 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    大哥保重 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    打通關 (1990)    
    至尊殺手 (1991)    
    夏月狂情 (1992)    
    黑街舞男 (1993)    
    兼差女郎 (1993)    
    將邪神劍 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    千人斬 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    赤裸狂花 (1994)    
    玫瑰性殺手 (1996) ... 林父