Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧碧雲
Lu Bi-Yun  ♀
Aliases:  靈碧雲





 
Filmography (1947-1985)
 
  演員 (125 films)
    母與子 (1947) ... 黃素
    馬路英雄 (1949)    
    惡夢初醒 (1951)    
    罌粟花 (1955)    
    奔 (1958)    
    天倫淚 (1960)    
    八十八號情報員 (1964)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    橋 (1966) ... 李淑貞
    幾度夕陽紅 (1966)    
    王寶釧 (1967)    
    吾家有女 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    無情刀 (1968) ... 梅娘
    目蓮救母 (1968)    
    鹽女 (1968) ... 鄭氏
    劍王子 (1969) ... 王義俠妻
    淚的小花 (1969)    
    劍王之王 (1969) ... 石楚程妻玉蘭
    封神榜 (1969)    
    重慶一號 (1970) ... 袁靜儀 - 重慶一號
    我等你回來 (1970) ... 麥秀娟
    大情人 (1970)    
    岳母大人 (1970)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    四海一家 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    我非浪子 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    雲山夢回 (1971) ... 韓母
    愛你恨你 (1971)    
    喜從天上來 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    為你心碎 (1972)    
    梅山收七怪 (1973)    
    一家人 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    除暴 (1973)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    長情萬縷 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    燕飛翔 (1974)    
    半山飄雨半山晴 (1974)    
    雲河 (1974) ... 梁母
    我心深處 (1974)    
    翦翦風 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    愛情辰跑 (1975)    
    熱浪 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    在水一方 (1975) ... 盧碧雲的奶奶
    閃電騎士 (1975)    
    少女的祈禱 (1975)    
    門裡門外 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    大喜事 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    四月的旋律 (1976)    
    追球追求 (1976)    
    愛的迷藏 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    梅花 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    不一樣的愛 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    萬花筒 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    台北77 (1977)    
    微笑 (1977)    
    台北66 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    愛情雨開花 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    變色的太陽 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977) ... 韓雪花的姑媽
    戰天山 (1978)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    愛的旅途 (1978)    
    願者上釣 (1978)    
    楓林小雨 (1978)    
    踩在夕陽里 (1978)    
    雙胞胎的故事 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    我伴彩雲飛 (1978)    
    歡顏 (1979)    
    春之晨 (1979)    
    秋蓮 (1979)    
    一爿情深 (1979)    
    土地公 (1979)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    昨日雨瀟瀟 (1979)    
    哀怨赤嵌樓霶駖脊 (1980)    
    浪子的眼淚 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    綠色山莊 (1980)    
    金盞花 (1980)    
    火葬場奇案 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    蘭花草 (1980)    
    海軍與我 (1981)    
    夢的衣裳 (1981) ... 奶奶
    中國洞房奇譚 (1981)    
    心愛的人 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    小鬼難纏 (1983)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    醜小鴨 (1985)