Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾啟文
Chung Kai-Man  ♂
Aliases:  鍾啓文

 
Filmography (1955-1964)
 
  監製 (107 films)
    碧海浮屍 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    四千金 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    琵琶怨 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    殺妻案 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    小情人 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    三星伴明 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    睡美人 (1960)    
    春潮 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    母與女 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    三鳳求凰 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    香港之夜 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    南北和 (1961)    
    桃李爭春 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    一段情 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    三紳士艷遇 (1963)    
    金箭盟 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    荷花 (1963)    
    香港之星 (1963)    
    香港之星 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    一曲難忘 (1964)    
  導演 (3 films)
    愛的教育 (1961)    
    一段情 (1962)    
    一曲難忘 (1964)    
  美術 (1 film)
    楊娥 (1955)