Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李鳳聲
Cecelia Lee Fung-Sing  ♀
Aliases:  李香凝





 
Filmography (1953-1996)
 
  監製 (2 films)
    八大女俠鬧江湖(下集) (1962)    
    八大女俠鬧江湖(上集) (1962)    
  演員 (58 films)
    養子當知父母恩 (1953)    
    風塵俠犬 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    林黛玉魂歸離恨天 (1954)    
    大鬧粉蛩 (1955)    
    六月飛霜 (1955)    
    任劍輝舞台奮鬥史 (1955)    
    霸王雞也 (1956)    
    神經大姐戇姑爺 (1956)    
    棋紋刀劈扭紋柴 (1956)    
    扭紋新抱惡家姑 (1956)    
    狀元狀扁女狀元 (1956) ... 銀屏
    糊塗外父搶新郎 (1958)    
    兩代恩情 (1960) ... 分飾冼美珊, 方美蘭
    恨嫁 (1960)    
    金大嫂 (1961)    
    梁紅玉血戰黃天蕩 (1961)    
    八大女俠鬧江湖(下集) (1962) ... 婉玲
    英雄掌上野荼薇 (1962)    
    火龍怒吞雙虎將 (1962)    
    八大女俠鬧江湖(上集) (1962) ... 婉玲
    黃泉會母 (1963)    
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    楊八姐鬧金鑾 (1963)    
    龍虎三女霸(上集) (1963)    
    白猿太子陰陽崖會母 (1963)    
    萬毒金蟬 (1963) ... 何大勇
    化骨神龍劍 (1963)    
    奪魂旗(上集) (1963) ... 蒲鏗
    假玉郎 (1963)    
    龍虎三女霸(下集) (1963)    
    母血洗兒刀 (1963)    
    奪魂旗(下集) (1963) ... 蒲鏗
    半劍一鈴(下集) (1963)    
    英雄情淚保山河 (1964) ... 虎嘯風
    三個正宮救太子(上集) (1964) ... 分飾趙昭王, 麒麟太子
    白骨魔鞭 (1964) ... 魏庚申
    海底龍吟劍(上集) (1964) ... 程金海
    香城九鳳 (1964) ... 阿飛
    錦繡天堂 (1964) ... 反串程明義
    滿堂吉慶 (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964) ... 麒麟太子
    南北鐵觀音 (1964)    
    海底龍吟劍(下集) (1964) ... 程金海
    龍江三虎(上集) (1964)    
    半壁江山一美人 (1964)    
    海底骷髏塔(下集) (1965) ... 反串程天秀
    海底骷髏塔(上集) (1965) ... 反串程天秀
    哪宅三戲紅孩兒 (1965) ... 李靖
    雄心太子 (1965)    
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    出嫁從妻 (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    百步迷蹤掌(下集) (1966) ... 玉龍
    百步迷蹤掌(上集) (1966) ... 玉龍
    教子殺父皇 (1967)    
    浮生 (1996)