Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳凱恩
Heidi Ng Hoi-Yan  ♀
 
Filmography (2005-2016)
 
  監製 (2 films)
    點對點 (2014)    
    南丫拯狗隊 (2016)    
  副導演 (1 film)
    馬己仙峽道 (2007)    
  製片 (12 films)
    b420 (2005)    
    無聲風鈴 (2009)    
    劍雨 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    大藍湖 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    打開我天空 (2016)    
    一念無明 (2016)    
  場記 (2 films)
    我要成名 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)