Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁德祥
Leung Tak-Cheung
 
Filmography (1959-1980)
 
  美術 (27 films)
    一命三兇手 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    湖山盟 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    大飯店 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    一夜恩情 (1964)    
    馬陵道 (1965)    
    真假情人 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    皇帝出京 (1965)    
    畫皮 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    迎春花 (1968)    
    我又來也 (1968)    
    姻緣道上 (1969)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    屋 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    至愛親朋 (1976)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    泰山屠龍 (1980)