Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董今舒
Tong Yin-Shu
Aliases:  董令舒
 
Filmography (1978-1991)
 
  製片 (19 films)
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    彩霞滿天 (1979)    
    雁兒在林梢 (1979)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    聚散兩依依 (1980)    
    金盞花 (1980)    
    你那好冷的小手 (1980)    
    夢的衣裳 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    昨夜之燈 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    校園檔案 (1985)    
    孫小毛魔界歷險 (1986)    
    孽子 (1986)    
    國中女生 (1989)    
  演員 (1 film)
    你那好冷的小手 (1980)    
  策劃 (1 film)
    情定威尼斯 (1991)