Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜興隆
Chiang Hsing-Lung  ♂

 
Filmography (1947-1990)
 
  剪接 (621 films)
    楊貴妃 (1947)    
    司馬夫大破密糖黨 (1949)    
    桃花女鬥法 (1949)    
    不如歸 (1949)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    新梁山伯與祝英台 (1951)    
    兩個歌王 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    舞台春色 (1952)    
    做慣乞兒懶做官 (1953)    
    胡不歸 (1953)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    夜祭金嬌 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    苦命妻逢苦命郎 (1954)    
    情賊沙三少 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    玉葵寶扇 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    春花日日紅 (1955)    
    棒打薄情郎 (1955)    
    拗碎靈芝 (1955)    
    歌唱羅卜救母 (1955)    
    唔做媒人三代好 (1955)    
    陳姑追舟 (1955)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    鐵咀雞 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    楊八妹招親 (1956)    
    狀元狀扁女狀元 (1956)    
    呆佬拜壽 (1956)    
    鐵咀雞水鬼陞城隍 (1957)    
    甜姐兒 (1957)    
    傻仔洞房 (1957)    
    神秘美人 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    流浪兒 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    金鳳凰 (1958)    
    泥馬渡康生 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    全家福 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    孝女還珠記 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    慾網 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    沙三少情殺譚阿仁 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    後門 (1960)    
    第二吻 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    慾火焚身 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    骨肉情深姊妹花 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960)    
    江水東流 (1960)    
    雲開見月明 (1961)    
    隔牆艷史 (1961)    
    皆大歡喜 (1961)    
    血淚種情花 (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    盲目的愛情 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    千嬌百媚 (1961)    
    南北姻緣 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    不了情 (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    武則天 (1963)    
    追兇記 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    姊妹情仇 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    妲己 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    黑森林 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    情人石 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    王昭君 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    血手印 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    心花朵朵開 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    山歌姻緣 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    山賊 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    西遊記 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    烽火萬里情 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    紫貝殼 (1967)    
    黛綠年華 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    船 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    新陳三五娘 (1967)    
    催命符 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    垂死天鵝 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    諜海花 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    玉女痴情 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    虹 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    神刀 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    寒煙翠 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    金石情 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968)    
    狐俠 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    落花時節 (1968)    
    人頭馬 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    飛燕金刀 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    裸血 (1969)    
    獵人 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    三笑 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    死角 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    山河血 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    裸情 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    春火 (1970)    
    報仇 (1970)    
    殺機 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    夕陽戀人 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    來如風 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    血符門 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    童子功 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    黑店 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    女集中營 (1973)    
    土匪 (1973)    
    毒女 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    早熟 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    香港73 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    面具 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    天網 (1974)    
    的士大佬 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    七面人 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    大老千 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    同居 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    色中餓鬼 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    降頭 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    勾魂降頭 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    五毒 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    八萬罪人 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    七煞 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    教頭 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    金手指 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    邪 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    請帖 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    長輩 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    單程路 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    叉手 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    武館 (1981)    
    踩線 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    蠱 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    武松 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    魔界 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    幫規 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    魔 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    男與女 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    連體 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    爛賭英雄 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    挑情 (1988)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    靚足100分 (1990)