Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文玲
Wen Ling  ♀
Aliases:  曾清美





 
Filmography (1957-1984)
 
  演員 (20 films)
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    路遙知馬力 (1957)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    三美爭郎 (1958)    
    合歡山上 (1958)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959) ... 蝎子精
    男之罪 (1959)    
    孽火 (1959)    
    殺子報 (1959)    
    男之罪(續集) (1959)    
    蛇郎君 (1959)    
    脂粉間諜網 (1960)    
    警網情鴛 (1961) ... 張瑪麗
    大平洋之鯊 (1961)    
    情人石 (1964) ... 曾阿鳳
    蘭嶼之歌 (1965)    
    毒玫瑰 (1966) ... 方玲
    山賊 (1966) ... 沙麗白
    紫貝殼 (1967) ... 美嬋
    劍 (1971)    
  策劃 (2 films)
    變色的女人 (1981)    
    紋身的女人 (1984)    
  編劇 (1 film)
    變色的女人 (1981)