Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張康達
Cheung Hong-Tat
 
Filmography (1991-2019)
 
  監製 (25 films)
    情意拳拳 (2006)    
    傷城 (2006)    
    妄想 (2006)    
    天堂口 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    森冤 (2007)    
    桃花運 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    証人 (2008)    
    殺人犯 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    追凶 (2012)    
    風暴 (2013)    
    魔警 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
  製片 (2 films)
    聯手警探 (1991)    
    線人 (2010)    
  策劃 (1 film)
    竊聽風雲 (2009)    
  執行監製 (48 films)
    生日快樂 (2007)    
    功夫無敵 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    槍王之王 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    浮城 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    車手 (2012)    
    掃毒 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    盲探 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    聶隱娘 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    赤道 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    追龍 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    狂獸 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    兄弟班 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    家和萬事驚 (2019)    
    廉政風雲 (2019)    
    死亡通知單 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)