Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳海堂
Thomson Ng Hoi-Tong  ♂
Aliases:  吳海棠

 
Filmography (2007-2020)
 
  演員 (2 films)
    門徒 (2007)    
    線人 (2010) ... 非法賽車車手
  飛車特技 (47 films)
    兄弟 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    車手 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    重口味 (2013)    
    控城計 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    風暴 (2013)    
    魔警 (2014)    
    重生 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    赤道 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    唐人街·探案 (2015)    
    宅女偵探桂香 (2015)    
    港囧 (2015)    
    靈魂相認 (2015)    
    有客到 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    少年 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    催眠裁決 (2019)    
    轉型團伙 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    肥龍過江 (2020)