Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳海堂
Thomson Ng Hoi-Tong  ♂
Aliases:  吳海棠

 
Filmography (2007-2019)
 
  演員 (2 films)
    門徒 (2007)    
    線人 (2010) ... 非法賽車車手
  飛車特技 (40 films)
    兄弟 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    一路有你 (2010)    
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    逆戰 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    車手 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    風暴 (2013)    
    重口味 (2013)    
    魔警 (2014)    
    重生 (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    宅女偵探桂香 (2015)    
    靈魂相認 (2015)    
    有客到 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    赤道 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    少年 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)