Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡美屏
Woo Mei-Bing
Aliases:  美萍,  胡后
 
Filmography (1955-1978)
 
  製片 (1 film)
    大搶特腸 (1978)    
  副導演 (2 films)
    紅衣少女 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
  導演 (1 film)
    歡樂人生 (1970)    
  場記 (22 films)
    胭脂虎 (1955)    
    七重天 (1956)    
    999命案 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    奇人奇遇 (1956)    
    表錯情 (1956)    
    手足情深 (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    化身兄弟 (1957)    
    鬼夜哭 (1957)    
    九九九海灘命案 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    唐山阿嫂 (1957)    
    有情人 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    神童捉賊記 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    情賊 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    戰地笳聲海棠紅 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
  編劇 (7 films)
    原來我負卿 (1965)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    青春兒女 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    少女情 (1967)    
    歡樂人生 (1970)