Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王英煒
Wong Ying-Wai (1)  ♂
Aliases:  王英偉





 
Filmography (1964-1971)
 
  演員 (21 films)
    魔宮神掌(上集) (1964) ... 柳權
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    情種 (1967)    
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968) ... 牛仔
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968) ... 四弟
    藍鷹 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968) ... 王大明
    失去母愛的人 (1969) ... 嚴麗梅之子--小牛
    黃飛鴻浴血硫磺谷 (1969) ... 鄧國基
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969) ... 李小德
    紅燈綠燈 (1969)    
    三招了 (1969) ... 祝福
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969) ... 崔小雄
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969) ... 奚家強
    銀刀血劍 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    滿肚密圈 (1970) ... 百厭星
    有殺冇賠 (1970)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    獅王之王 (1971)