Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鴻烈
Chen Hung-Lieh  ♂





 
Filmography (1964-2008)
 
  監製 (1 film)
    騙術大王 (1971)    
  導演 (5 films)
    沖天炮 (1974)    
    狼吻 (1975)    
    我是一片雲 (1977)    
    我伴彩雲飛 (1978)    
    辣手小子 (1979)    
  演員 (148 films)
    玉堂春 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    江湖奇俠 (1965) ... 紅蓮寺和尚
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    大醉俠 (1966) ... 玉面虎殷中玉
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    龍虎溝 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    盜劍 (1967) ... 魯天霞
    神劍震江湖 (1967)    
    斷腸劍 (1967) ... 屠龍
    青春鼓王 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    大俠復仇記 (1967) ... 馬千里
    明日之歌 (1967)    
    花月良宵 (1968)    
    虹 (1968) ... 梁明傑
    斷魂谷 (1968) ... 金虎
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    死角 (1969) ... 溫強
    陰陽刀 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970) ... 醉眼獅
    插翅虎 (1970) ... 郭九如
    武林風雲 (1970)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    搏命 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    龍形八劍 (1971) ... 封俊傑
    一夫官聞 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 客串棺先知
    蕭十一郎 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    幾時再回頭 (1972) ... 蔡仁雄
    一身是膽 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    午夜女郎 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    血豹 (1972)    
    黑吃黑 (1972) ... 曾世光
    上海灘 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 小梁王
    拳王之王 (1972) ... 渡邊
    燕子李三 (1972)    
    梅山收七怪 (1973)    
    大密探 (1973)    
    土匪 (1973) ... 方風
    廣東小老虎 (1973)    
    股票股票 (1973)    
    心有點點愁 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    冬戀 (1974)    
    早婚 (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    沖天炮 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    別了親人 (1974)    
    獵人 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    社女 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    吾土吾民 (1975) ... 韓士欽
    桃花三娘子 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    燈籠街 (1977)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    辣手小子 (1979)    
    發圍 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    西門町小子 (1981)    
    望子成龍 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    鐵窗誤我二十年 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    地獄來的女人 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    邪魔 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    人偷人 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    脂粉硬漢 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    玉劍留香 (1983)    
    中國法術 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    浪子與舞女 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    闖將 (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    午夜過後 (1989)    
    嫁到宮中的男人 (1990) ... 李蓮英
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 雷天敵
    特警神龍 (1994)    
    運財五福星 (1996) ... 賭尊
    赤色玫瑰 (1997)    
    終極火線 (1997)    
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... 貓叔
    黑勢力 (2008) ... 張警司