Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉準
Lau Chun (1)  ♂





 
Filmography (1957-1992)
 
  場記 (1 film)
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
  演員 (302 films)
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 李徒
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    天倫情淚 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 張公子
    情犯 (1959)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    雷雨之夜 (1960) ... 男同學
    警察捉小偷 (1961)    
    汽車兇殺案 (1962)    
    連環謀殺案 (1962)    
    小偵探 (1962)    
    少女懷春 (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963) ... 男僕
    千金之女 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    學生王子 (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    小夫妻 (1964)    
    黑玫瑰 (1965)    
    太太日記 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    戰地奇女子 (1965)    
    春殘花末落 (1965)    
    閨房趣史 (1965)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    老夫子三救傻仔明 (1966) ... 手術醫生
    青青河邊草 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    白頭情侶 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    賣當借 (1967) ... 警察
    情竇初開 (1967)    
    小媳婦 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    大情人 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    青春歌后 (1968)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    三招了 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    郎如春日風 (1969)    
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    獨臂神尼 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    歡樂時光 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    報仇 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    女捕快 (1971)    
    獅王之王 (1971)    
    火併 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    一樂也 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    土匪 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    肉蒲團 (1975)    
    大老千 (1975)    
    社女 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    神打 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    後生 (1975)    
    七彩滿天神佛 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    下流社會 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    索命 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    池女 (1976)    
    絕不低頭 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    蕩婦冤魂 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    大男人 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    入冊 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    五毒 (1978) ... 獄卒
    乾隆下揚州 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    家法 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    伙頭小子 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客
    搏紮 (1980)    
    發圍 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    紅粉動江湖 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    執法者 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    綠印 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    花劫 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    花心大少 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    血中血 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    窺情 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    心動 (1986)    
    龍之家族 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    拳王 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    勝者為王 (1992)    
    籠民 (1992) ... 色士風手
    鬼域的故事 (1992)    
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992) ... 何老大