Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃莎莉
Shirley Wong Sa-Lee  ♀





 
Filmography (1963-1996)
 
  演員 (57 films)
    七仙女 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    魚美人 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    少年十五二十時 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 蜈蚣精
    催命符 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    星月爭輝 (1967) ... 歌舞女郎
    艷陽天 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    人頭馬 (1969) ... 李蘭馨
    裸血 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    獵人 (1969)    
    我不要離婚 (1970)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    有殺冇賠 (1970)    
    鬼門關 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    丈夫要我嫁 (1970) ... 李玫瑰
    金色的夏娃 (1970)    
    五枝紅杏 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    聾啞劍 (1971) ... 柳青青
    我為你痴迷 (1971)    
    兇手一二三 (1972)    
    滿州人 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    早婚 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    野種 (1974)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    水為財 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 雲娘
    至尊寶 (1974)    
    色慾和尚 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    鬼計雙雄 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    天若有情 (1990)    
    女人四十 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995) ... 枝母
    攝氏32度 (1996)    
    運財五福星 (1996)