Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
井上梅次
Inoue Umetsugu
Aliases:  京中太郎




 
Filmography (1967-1972)
 
  導演 (17 films)
    青春鼓王 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    花月良宵 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    釣金龜 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    女子公寓 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    夕陽戀人 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    玉女嬉春 (1972)    
  編劇 (16 films)
    網嬌娃 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    花月良宵 (1968)    
    青春萬歲 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    青春戀 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    女校春色 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    玉女嬉春 (1972)