Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖柏基
Amon Liu Pak-Kei
Aliases:  廖栢基
 
Filmography (2002-2019)
 
  副導演 (12 films)
    極地皇陵 (2002)    
    男兒本色 (2007)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    囡囡 (2010)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    低俗喜劇 (2012)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    猛龍特囧 (2015)    
    辣警霸王花 (2016)    
    G殺 (2019)    
  演員 (3 films)
    囡囡 (2010) ... 火車站男子乙
    猛龍特囧 (2015)    
    G殺 (2019) ... 檔主
  場記 (3 films)
    破事兒 (2007)    
    圍城 (2008)    
    囡囡 (2010)