Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈依
Shen Yi  ♀





 
Filmography (1966-1977)
 
  演員 (21 films)
    鐵扇公主 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    明日之歌 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 蜈蚣精
    鐵頭皇帝 (1967)    
    三更冤 (1967) ... 小翠
    特警零零九 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968) ... 王耀珍
    追魂鏢 (1968)    
    江湖三女俠 (1970) ... 若蘭
    鬼門關 (1970)    
    金劍 (1970)    
    妙想天開 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 甘羅母
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    燕子李三 (1972)    
    狼吻 (1975)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)