Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦漢(1)
Chin Han (2)  ♂
Aliases:  孫祥鍾,  康凱,  孫戈





 
Filmography (1967-2012)
 
  製片 (1 film)
    鐵血勇探 (1982)    
  監製 (1 film)
    衝刺 (1979)    
  導演 (2 films)
    鐵血勇探 (1982)    
    情奔 (1983)    
  演員 (108 films)
    姐姐的情人 (1967)    
    遠山含笑 (1967) ... 宗祺
    春曉人歸時 (1968) ... 杜凡
    瘋狂殺手 (1971)    
    慾火焚身 (1972)    
    心願 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    桂芬 (1973)    
    母親三十歲 (1973) ... 成年朱青茂
    窗外 (1973) ... 李立維
    近水樓台 (1974) ... 蔡大偉
    面具 (1974) ... 林偉賓
    海鷗飛處 (1974) ... 歐世浩
    女記者 (1974) ... 薛筱南
    愛的小屋 (1974)    
    青青草原上 (1974)    
    愛情集中營 (1974) ... (客串)
    不再有春天 (1974)    
    水雲 (1975)    
    吾土吾民 (1975) ... 李月亭
    夢之湖 (1975)    
    春滿女學府 (1975) ... 雷光明
    晨星 (1975)    
    熱浪 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    在水一方 (1975) ... 盧友文
    春天裡的秋天 (1975)    
    海誓山盟 (1976)    
    落葉飄飄 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    桑園 (1976)    
    色香味 (1976)    
    咖啡,義酒,檸檬汁 (1976)    
    蝴蝶谷 (1976)    
    浪花 (1976) ... 賀子健
    海韻 (1976) ... 江濤
    煙水寒 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    荒園草夢 (1977)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977) ... 魏德凱
    真真的愛 (1977)    
    我是一片雲 (1977) ... 顧友嵐
    變色的太陽 (1977)    
    又是風起時 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977) ... 邵玉臨
    愛有明天 (1977) ... 易斯隱
    夕陽浪花愛 (1977)    
    愛情走廊 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    微笑 (1977)    
    嗨親愛的 (1977) ... 郝可艾
    我踏浪而來 (1978)    
    晨霧 (1978)    
    翠湖寒 (1978)    
    煙波江上 (1978)    
    花非花 (1978)    
    一顆鶢豆 (1979) ... 梁致文
    汪洋中的一條船 (1979) ... 鄭豐喜(成年)
    雁兒在林梢 (1979)    
    焦情莣地有情天 (1979)    
    彩霞滿天 (1979) ... 喬書培
    衝刺 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    雁兒歸 (1980)    
    金盞花 (1980) ... 趙自耕
    戀愛反斗星 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    情網 (1980) ... 葉毅
    蘭花草 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    飛躍的彩虹 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    綠色山莊 (1980)    
    原鄉人 (1980) ... 鍾理和
    龍的傳人 (1981)    
    愛你入骨 (1981)    
    雲且留住 (1981)    
    無情荒地有情天 (1981)    
    情探 (1981)    
    夢的衣裳 (1981) ... 桑爾旋
    野鴿子的黃昏 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    鐵血勇探 (1982)    
    賓妹 (1982)    
    女子學校 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    情奔 (1983)    
    帶槍過境 (1984)    
    血染風采 (1985)    
    小鎮醫生的愛情 (1986)    
    我是中國人 (1986)    
    戰爭前夕 (1986)    
    祝福 (1990) ... 高文傑
    滾滾紅塵 (1990) ... 章能才
    情定威尼斯 (1991)    
    阮玲玉 (1992) ... 唐季珊
    五湖四海 (1992)    
    花旗少林 (1994) ... 唐伶/趙崇文
    南京1937 (1995) ... 成賢
    夜奔 (2000) ... 韋家管事
    雲水謠 (2006) ... 王庭武
    柳如是 (2012) ... 錢謙益
  策劃 (1 film)
    帶槍過境 (1984)    
  編劇 (1 film)
    殺氣嚴霜 (1969)