Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周萱
Hilda Chow Hsuen  ♀





 
Filmography (1964-1972)
 
  演員 (20 films)
    寶蓮燈 (1964) ... 仙女
    最長的一夜 (1965)    
    落馬湖 (1966)    
    麒麟送子 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    危險人物 (1967) ... 衣帽間女郎
    英雄膽 (1967)    
    夏日初戀 (1968) ... 黎黛湄
    描金鳳 (1968) ... 王雪英
    試情記 (1969) ... 柳菲菲
    虎山行 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969) ... 俞紅紅
    狼與狼 (1969) ... 趙如燕
    聚寶盆 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    董夫人 (1970) ... 董維玲
    出賣愛情的人 (1971)    
    湄南河之歌 (1972)    
    鴻運當頭 (1972) ... 陳玉英