Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周萱
Hilda Chow Hsuen  ♀





 
Filmography (1964-1972)
 
  演員 (20 films)
    寶蓮燈 (1964) ... 仙女
    最長的一夜 (1965)    
    落馬湖 (1966)    
    青春夢 (1967)    
    危險人物 (1967) ... 衣帽間女郎
    英雄膽 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    夏日初戀 (1968) ... 黎黛湄
    描金鳳 (1968) ... 王雪英
    殺氣嚴霜 (1969) ... 俞紅紅
    狼與狼 (1969) ... 趙如燕
    試情記 (1969) ... 柳菲菲
    虎山行 (1969)    
    董夫人 (1970) ... 董維玲
    聚寶盆 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    出賣愛情的人 (1971)    
    鴻運當頭 (1972) ... 陳玉英
    湄南河之歌 (1972)