Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳玉勳
Chen Yu-Hsun  ♂
Aliases:  陳玉勛

 
Filmography (1995-2017)
 
  導演 (7 films)
    熱帶魚 (1995)    
    愛情來了 (1997)    
    朱麗葉 (2010)    
    海馬洗頭 (2011)    
    十加十 (2011)    
    總舖師 (2013)    
    健忘村 (2017)    
  演員 (7 films)
    純屬意外 (2000) ... 婚紗店攝影師
    國士無雙 (2006)    
    十加十 (2011)    
    星空 (2011)    
    愛 (2012)    
    失魂 (2013)    
    一路順風 (2016)    
  編劇 (7 films)
    熱帶魚 (1995)    
    愛情來了 (1997)    
    朱麗葉 (2010)    
    十加十 (2011)    
    總舖師 (2013)    
    青田街一號 (2015)    
    健忘村 (2017)