Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭雷(1)
Cheng Lui  ♂





 
Filmography (1966-1991)
 
  演員 (62 films)
    邊城三俠 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966) ... 江小三
    金菩薩 (1966)    
    七俠五義 (1967) ... 丁兆蕙
    獨臂刀 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    鐵觀音 (1967) ... 密探
    斷腸劍 (1967)    
    虹 (1968) ... 梁江輝
    紅辣椒 (1968) ... 薛江
    燕娘 (1969) ... 鏢師
    陰陽刀 (1969)    
    保鏢 (1969) ... 雷轟
    獨臂刀王 (1969) ... 盧通
    鐵手無情 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 楚文雄
    遊俠兒 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 丁七
    報仇 (1970) ... 飛刀阿廣
    女俠賣人頭 (1970) ... 花震方弟子
    大決鬥 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 陳昇
    群英會 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    大蛟龍 (1974)    
    絕招 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    中國神打 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    血盟千里 (1975)    
    一零八 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    四二八 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    毒計 (1979)    
    大命撈家 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    知法犯法 (1981)    
    血中血 (1983)    
    學校風雲 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    特技雙雄 (1991)