Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃耐霜
Huang Nai-Shuang  ♀



 
Filmography (1934-1958)
 
  演員 (20 films)
    女兒經 (1934) ... 交際花
    新舊上海灘 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    武則天 (1939)    
    王老虎搶親 (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 柳母
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    家 (1941)    
    博愛 (1942)    
    秋 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    梅孃曲 (1943)    
    燕迎春 (1943)    
    凱風 (1944)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    奮鬥 (1945)    
    三八河邊 (1958)