Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃耐霜
Huang Nai-Shuang  ♀




 
Filmography (1934-1958)
 
  演員 (40 films)
    女人 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 交際花
    王先生的秘密 (1934)    
    好好先生 (1934)    
    王先生過年 (1935)    
    夜會 (1936)    
    春之花 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    武則天 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    女鬼 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940)    
    刁劉氏 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 柳母
    花魁女 (1940)    
    王老虎搶親 (1940)    
    杜十娘 (1940)    
    斷腸花 (1941)    
    新姊妹花 (1941)    
    家 (1941)    
    秋 (1942)    
    博愛 (1942)    
    海上大觀園 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    梅孃曲 (1943)    
    燕迎春 (1943)    
    凱風 (1944)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    奮鬥 (1945)    
    患難夫妻 (1950)    
    婦女春秋 (1951)    
    武訓傳 (1951)    
    姊妹冤家 (1951)    
    三八河邊 (1958)