Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴肅
Yan Su
 
Filmography (1945-1953)
 
  演員 (19 films)
    廿載恩情 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    鶯飛人間 (1946)    
    假鳳虛凰 (1947)    
    不了情 (1947)    
    芳魂歸來 (1948)    
    年年如意 (1949)    
    王氏四俠 (1950) ... 謝豹
    花街 (1950)    
    豪門孽債 (1950) ... 伍景唐
    一代妖姬 (1950) ... 楊四郎
    說謊世界 (1950) ... 吳欣園
    誤佳期 (1951)    
    花鳳仙 (1951)    
    火鳳凰 (1951)    
    花姑娘 (1951) ... 蔡先生
    血海仇 (1951)    
    江湖兒女 (1952) ... 孫管事
    彩虹曲 (1953)