Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文詠珊
Janice Man Wing-San  ♀





 
Filmography (2007-2017)
 
  演員 (17 films)
    十分愛 (2007) ... 大力前女友
    內衣少女 (2008) ... Donut
    愛鬥大 (2008) ... Janice
    愛情故事 (2009) ... 小樽
    為你鍾情 (2010) ... 方穎芝 / Monica
    報應 (2011) ... Daisy
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011) ... Carmen
    熱愛島 (2012)    
    大追捕 (2012) ... 徐依雲;徐雪
    臨終囧事 (2013)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014) ... Yuki
    赤道 (2015)    
    巴黎假期 (2015)    
    怪談 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    狂獸 (2017)