Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐陽佩珊
Au-Yeung Pui-San  ♀
Aliases:  歐陽珮珊,  陳潔英





 
Filmography (1970-1999)
 
  演員 (25 films)
    瓊花仙子 (1970)    
    千鈞一髮 (1971)    
    日月神童 (1971) ... 小月亮
    瘋狂殺手 (1971) ... 林燕萍
    石破天驚 (1973)    
    手 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    早婚 (1974)    
    男人四十一條龍 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    被迫 (1977) ... 李彩雲
    出籠 (1977)    
    廟街女強人 (1978)    
    交貨 (1978)    
    灣仔四條女 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    上海灘續集 (1983)    
    上海灘 (1983)    
    重案組 (1993) ... 如心
    父報子仇 (1999)