Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐陽佩珊
Au-Yeung Pui-San  ♀
Aliases:  歐陽珮珊





 
Filmography (1970-1999)
 
  演員 (24 films)
    瓊花仙子 (1970)    
    瘋狂殺手 (1971) ... 林燕萍
    日月神童 (1971) ... 小月亮
    手 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    早婚 (1974)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    男人四十一條龍 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    被迫 (1977)    
    出籠 (1977)    
    交貨 (1978)    
    廟街女強人 (1978)    
    灣仔四條女 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    上海灘續集 (1983)    
    上海灘 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    重案組 (1993) ... 如心
    父報子仇 (1999)