Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭鳴宇
Peng Ming-Yu
 
Filmography (2007-2019)
 
  監製 (6 films)
    親密敵人 (2011)    
    幸福速遞 (2011)    
    武林外傳 (2011)    
    賽車傳奇 (2011)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    我願意 (2012)    
  製片 (1 film)
    無價之寶 (2011)    
  總策劃 (1 film)
    功夫瑜伽 (2017)    
  演員 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  行政監製 (2 films)
    紅海行動 (2018)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
  策劃 (31 films)
    命運呼叫轉移 (2007)    
    一年到頭 (2008)    
    即日啟程 (2008)    
    夜店 (2009)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    火星沒事 (2009)    
    南京!南京! (2009)    
    建國大業 (2009)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    刺陵 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    財緣萬歲 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    戀愛通告 (2010)    
    孔子 (2010)    
    杜拉拉 (2010)    
    東風雨 (2010)    
    喋血孤城 (2010)    
    硬漢2 (2011)    
    万有引力 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    甲午大海戰 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    繡春刀 (2014)    
    李可樂尋人記 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    天氣預爆 (2018)