Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭鳴宇
Peng Ming-Yu
 
Filmography (2007-2015)
 
  製片 (1 film)
    無價之寶 (2011)    
  監製 (6 films)
    親密敵人 (2011)    
    幸福速遞 (2011)    
    武林外傳 (2011)    
    賽車傳奇 (2011)    
    我願意 (2012)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
  演員 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  策劃 (28 films)
    命運呼叫轉移 (2007)    
    一年到頭 (2008)    
    即日啟程 (2008)    
    夜店 (2009)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    火星沒事 (2009)    
    南京!南京! (2009)    
    建國大業 (2009)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    刺陵 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    出水芙蓉 (2010)    
    戀愛通告 (2010)    
    杜拉拉 (2010)    
    東風雨 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    孔子 (2010)    
    財緣萬歲 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    硬漢2 (2011)    
    万有引力 (2011)    
    甲午大海戰 (2012)    
    Together在一起 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    李可樂尋人記 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)