Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁衣
Ting Yi (2)
 
Filmography (1958-1979)
 
  導演 (1 film)
    我非浪子 (1971)    
  編劇 (24 films)
    奔 (1958)    
    音容劫 (1960)    
    吳鳳 (1962)    
    兩相好 (1962)    
    春到人間 (1963)    
    金門之戀 (1964)    
    烽火鐘聲 (1965)    
    鐵血兒女 (1967)    
    春遲 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    春曉雲開 (1968)    
    一寸相思未了情 (1968)    
    晨霧 (1968)    
    紅衣俠女 (1969)    
    雲翠仙 (1970)    
    太太回娘家 (1970)    
    痴心的人 (1970)    
    岳母大人 (1970)    
    我非浪子 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    心花朵朵 (1972)    
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    紅絲緣 (1978)    
    誤我青春三十年 (1979)