Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余皚磊
Yu Ai-Lei  ♂
Aliases:  餘皚磊





 
Filmography (2000-2018)
 
  演員 (20 films)
    夏日暖洋洋 (2000)    
    武松打我 (2005)    
    鳳凰 (2007)    
    投名狀 (2007) ... 王小手
    玩酷青春 (2010)    
    樣板間 (2011)    
    戰國 (2011)    
    關雲長 (2011) ... 卞喜
    搜索 (2012)    
    白日焰火 (2014)    
    親愛的 (2014)    
    解救吾先生 (2015) ... 阿倉
    老炮兒 (2015)    
    特工爺爺 (2016) ... 邱彪
    命運速遞 (2016)    
    喊·山 (2016)    
    引爆者 (2017)    
    破·局 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    英雄本色2018 (2018)