Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
卡樺
Bobby Canavarro  ♂
Aliases:  卡驊





 
Filmography (1970-1981)
 
  副導演 (3 films)
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
  演員 (23 films)
    蕩婦 (1970) ... 蔣志蓀
    黑珍珠 (1970)    
    模特兒之戀 (1971)    
    三美挑情 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    野種 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    阿茂正傳 (1976) ... 六環彩經理
    伴遊小姐 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    男猛 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 獨行俠
    撈過界 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 流雲使
    交貨 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    色慾與純情 (1979)    
    流氓千王 (1981)