Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡國洲
Choi Kwok-Chau  ♂
Aliases:  小蔡





 
Filmography (1989-1999)
 
  助理指導 (1 film)
    霹靂寶座 (1992)    
  演員 (48 films)
    地下風雲 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    虎豹小子 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    賭命雙雄 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    賭命夕陽 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    臥底神算 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    廟街十三妹 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    黑道追緝令 (1995)    
    新紮師兄追女仔 (1995)    
    雙姝艷 (1995)    
    十三號指令 (1996)    
    江湖情仇 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    天生絕配 (1997)    
    省港第一殺手 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    火燒島之橫行霸道 (1997)    
    豪情雄心 (1997)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    差婆阿嬌 (1998)    
    唐朝禁宮秘史 (1999) ... 李勣
    驚天動地 (1999)    
    日本版 (1999)