Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜宇航
Dennis To Yue-Hong  ♂





 
Filmography (2008-2018)
 
  動作設計 (1 film)
    港都 2012 (2011)    
  助理指導 (1 film)
    葉問前傳 (2010)    
  演員 (13 films)
    葉問 (2008) ... 胡威
    十月圍城 (2009) ... 殺手聶忠清
    葉問前傳 (2010) ... 葉問
    葉問2 (2010) ... 鄭偉基
    港都 2012 (2011) ... 宮立
    競雄女俠秋瑾 (2011) ... 徐錫麟
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 犬兄
    蔡李彿 (2011) ... 蔡李佛高手
    辛亥革命 (2011) ... 熊秉坤
    大武當 (2012) ... 白龍 道長
    棄城 (2012) ... SWAT隊員功夫高手
    笑功震武林 (2013) ... 洛豪
    功夫聯盟 (2018)