Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
茅瑛
Angela Mao Ying  ♀
Aliases:  茅復靜





 
Filmography (1968-1992)
 
  演員 (44 films)
    血戰八大盜 (1968) ... 張梅梅
    鬼怒川 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    五雷轟頂 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973) ... 小蓮 (李妹)
    馬路小英雄 (1973)    
    黑路 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    破戒 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    搏命 (1977)    
    The Couple Who Kills (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    舞拳 (1979)    
    月夜斬 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    賭王千上千 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
    小畢從軍去 (1983)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    天師叔叔 (1990)    
    鬼女郎子 (1992)