Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳大江
Wu Da-Jiang


 
Filmography (1957-1993)
 
  錄音 (1 film)
    烈火 (1970)    
  配樂 (42 films)
    雷雨 (1957)    
    龍虎風雲 (1970)    
    烈火 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    俠女 (1971)    
    歌迷小姐 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    黑店 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    死囚 (1974)    
    北京人 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    貂女 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    空山靈雨 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    少林寺弟子 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    八百羅漢 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)